Kulinarnie „U Pietrzaków” w Zielonce

Krzysztof ?Diablo? Włodarczyk i Marek PietrzakW dniu wczorajszym (10 marca 2008 r.) w restauracji „U Pietrzaków” odbyła się niecodzienna impreza. Kuchnia molekularna, pokaz mody, wymiana doświadczeń kulinarnych i wiele innych atrakcji. Poniżej nasz fotoreportaż z tego wydarzenia autorstwa Michała Wagnera. Niebawem również relacja filmowa.

Krzysztof Wierzba - Doradca KulinarnyDegustacjaGiancarlo Russo - Chef di Cucina Executive gotuje razem z ochotniczką z publicznościGiancarlo Russo - Chef di Cucina Executive gotuje razem z ochotniczką z publicznościBogdan Kalus gotuje z ochotniczką z widowniGiancarlo Russo - Chef di Cucina ExecutiveMichał Gałązka uczy robić czekoladkiMichał Gałązka uczy robić czekoladkiKrzysztof ?Diablo? Włodarczyk gotuje z ochotniczkąGiancarlo Russo pomaga Bogdanowi KalusowiKucharze przy pracyAdam Michalski opowiada o kuchni molekularnejDzieło Krzysztofa WierzbyPaweł Pochwała i Marek DrewniakPokaz sukni ślubnychPokaz barmański (1)Pokaz barmański (2)Pokaz barmański (3)Pokaz barmański (4)Pokaz barmański (6)Pokaz bielizny (13)Podziękowania (1)Podziękowania (2)Podziękowania (3)Podziękowania (4)

Prowadzący imprezę Paweł PochwałaMarek Drewniak - Szef KuchniMichał Gałązka - CukiernikAdam MichalskiKrzysztof ?Diablo? WłodarczykMichał Gałązka - CukiernikMarek Drewniak - Szef Kuchni przy pracyPokaz sukni ślubnychPokaz barmański (5)Pokaz bielizny (1)Pokaz bielizny (2)Pokaz bielizny (3)Pokaz bielizny (5)Pokaz bielizny (6)Pokaz bielizny (7)Pokaz bielizny (8)Pokaz bielizny (9)Pokaz bielizny (10)Pokaz bielizny (11)Pokaz bielizny (12)

Jedno przemyślenie nt. „Kulinarnie „U Pietrzaków” w Zielonce

Możliwość komentowania jest wyłączona.