Linia Kohersen Black Cube to naczynia, które doskonale wpiszą się zarówno w nowoczesny styl minimalistycznych wnętrz, jak i w tradycyjnie urządzone kuchnie. Dzięki opatentowanej powierzchni Black Cube? z powłoką Diamond oraz dwustronnemu powlekaniu gotowanie jest bardziej ergonomiczne i zdrowe.
Aktualnie na stronie firmy oraz na profilu marki Kohersen na Facebooku trwa konkurs w którym każdy może wziąć udział
Konkurs
- https://www.kohersen.pl/
- link do konkursu na Facebooku https://www.facebook.com/KohersenPolska/posts/3116964898540668
Połączenie najwyższej jakości stali nierdzewnej, innowacyjnych technologii i nieszablonowego wzornictwa.
Każdy element został zaprojektowany w sposób zapewniający doskonałą wydajność i trwałość na lata. Naczynia Kohersen? charakteryzuje hybrydowa konstrukcja TRI-PLY – korpus tworzą trzy warstwy: stal nierdzewna – aluminium – stal nierdzewna.
Efektem jest niezwykła trwałość i odporność na odkształcenia, dzięki czemu posłużą na długie lata. Największą zaletą warstwowej konstrukcji jest efektywne przewodzenie i utrzymanie ciepła. Warstwa stali nierdzewnej posiada właściwości magnetyczne, świetnie spisze się zatem także na kuchenkach indukcyjnych.
Naczynia wykonane przy użyciu opatentowanej technologii BLACK CUBE? posiadają unikatową, dwustronną powierzchnię funkcyjną: zarówno wewnątrz, jak i na zewnątrz naczynia. Udoskonalona struktura plastra miodu pozwala na wyjątkowo efektywne rozprowadzanie ciepła na całej powierzchni użytkowej, a także zapobiega przywieraniu. Gotowanie stało się szybsze i łatwiejsze, a przez to również przyjazne zdrowiu i środowisku.
Długotrwała, odporna na zarysowania powłoka DIAMOND to dodatkowe zabezpieczenie powierzchni funkcyjnej – pomaga chronić naczynie przed uszkodzeniem, nawet podczas używania ostrych przyborów kuchennych, takich jak szpatułki i sztućce.* Powłoka DIAMOND zapewnia ochronę na długi czas i nie ulega ścieraniu podczas wielu kulinarnych sesji (brak widocznych uszkodzeń nawet przy 12000 przetarciach).
* Naczynie wymaga przed pierwszym użyciem hartowania zgodnie z instrukcja producenta.
Gazeta Życie Powiatu nie jest organizatorem ani uczestnikiem konkursu.
Więcej kulinariów

Tradycyjne Jadło w Dąbrówce: Kulinarne warsztaty z Kołem Gospodyń Wiejskich „Dąbrowianki”

Pokaz kulinarny Tomasza Jakubika – projekt BLISKO

Biegaj i odżywiaj się zdrowo bez tracenia czasu na gotowanie

Pokaz kulinarny – Tomasz Jakubiak

Tłuszcz – smacznego

Dlaczego warto gotować na parze?

Co wspólnego mają greckie mity z dietą śródziemnomorską?

Nigdzie nie spotka Was gościnność taka, jak u Polaka ? ?Domówka u Kuroniów? ? czyli jak połączyć warsztaty kulinarne z pomaganiem

Diamenty w kuchni ? w trosce o zdrowie i środowisko

Wygraj naczynia Kohersen Black Cube

Dlaczego warto pakować próżniowo żywność?

Pewne jest jedno! Polskie mięso zawsze w dobrym towarzystwie

ONCOdekalog, czyli profilaktyka nowotworowa od kuchni

Ciasto piaskowe najlepsze
