Wygraj naczynia Kohersen Black Cube

Kohersen Black Cube

Linia Kohersen Black Cube to naczynia, które doskonale wpiszą się zarówno w nowoczesny styl minimalistycznych wnętrz, jak i w tradycyjnie urządzone kuchnie. Dzięki opatentowanej powierzchni Black Cube® z powłoką Diamond oraz dwustronnemu powlekaniu gotowanie jest bardziej ergonomiczne i zdrowe.

Aktualnie na stronie firmy oraz na profilu marki Kohersen na Facebooku trwa konkurs w którym każdy może wziąć udział

Konkurs

Połączenie najwyższej jakości stali nierdzewnej, innowacyjnych technologii i nieszablonowego wzornictwa.

Każdy element został zaprojektowany w sposób zapewniający doskonałą wydajność i trwałość na lata. Naczynia Kohersen® charakteryzuje hybrydowa konstrukcja TRI-PLY – korpus tworzą trzy warstwy: stal nierdzewna – aluminium – stal nierdzewna.
Efektem jest niezwykła trwałość i odporność na odkształcenia, dzięki czemu posłużą na długie lata. Największą zaletą warstwowej konstrukcji jest efektywne przewodzenie i utrzymanie ciepła. Warstwa stali nierdzewnej posiada właściwości magnetyczne, świetnie spisze się zatem także na kuchenkach indukcyjnych.

Naczynia wykonane przy użyciu opatentowanej technologii BLACK CUBE® posiadają unikatową, dwustronną powierzchnię funkcyjną: zarówno wewnątrz, jak i na zewnątrz naczynia. Udoskonalona struktura plastra miodu pozwala na wyjątkowo efektywne rozprowadzanie ciepła na całej powierzchni użytkowej, a także zapobiega przywieraniu. Gotowanie stało się szybsze i łatwiejsze, a przez to również przyjazne zdrowiu i środowisku.

Kohersen Black Cube

Długotrwała, odporna na zarysowania powłoka DIAMOND to dodatkowe zabezpieczenie powierzchni funkcyjnej – pomaga chronić naczynie przed uszkodzeniem, nawet podczas używania ostrych przyborów kuchennych, takich jak szpatułki i sztućce.* Powłoka DIAMOND zapewnia ochronę na długi czas i nie ulega ścieraniu podczas wielu kulinarnych sesji (brak widocznych uszkodzeń nawet przy 12000 przetarciach).

* Naczynie wymaga przed pierwszym użyciem hartowania zgodnie z instrukcja producenta.

Gazeta Życie Powiatu nie jest organizatorem ani uczestnikiem konkursu.

Więcej kulinariów

mają greckie mity z dietą śródziemnomorską

Co wspólnego mają greckie mity z dietą śródziemnomorską?

Jaka jest historia najpopularniejszego modelu żywieniowego na świecie i co tak naprawdę się na niego składa? Czym jest helleński slow life i dlaczego [...]
0 komentarzy
Domówka u Kuroniów

Nigdzie nie spotka Was gościnność taka, jak u Polaka – „Domówka u Kuroniów” – czyli jak połączyć warsztaty kulinarne z pomaganiem

Związek Polskie Mięso organizuje kolejną odsłonę kampanii promocyjno-informacyjnej „Marka Polskie Mięso. Polska Smakuje”. Jej tegoroczne hasło brzmi: „Pewne jest jedno. Polskie mięso. Zawsze [...]
0 komentarzy
Diamenty w kuchni

Diamenty w kuchni – w trosce o zdrowie i środowisko

Gotowanie to nie tylko codzienny, uciążliwy obowiązek. Zdrowie to nie tylko kwestia diety. Ekologia to nie tylko kwestia nawyków. Z pomocą przychodzą nowe [...]
0 komentarzy
Kohersen Black Cube

Wygraj naczynia Kohersen Black Cube

Linia Kohersen Black Cube to naczynia, które doskonale wpiszą się zarówno w nowoczesny styl minimalistycznych wnętrz, jak i w tradycyjnie urządzone kuchnie. Dzięki [...]
0 komentarzy

Dlaczego warto pakować próżniowo żywność?

Pakowanie próżniowe polega na usunięciu powietrza z pojemnika lub woreczka i szczelnym zamknięciu produktów. Dzięki temu zatrzymany zostaje proces utleniania, a do próżniowo [...]
Jeden komentarz

Pewne jest jedno! Polskie mięso zawsze w dobrym towarzystwie

Związek Polskie Mięso rozpoczyna IV edycję ogólnopolskiej kampanii promocyjno-informacyjnej „Marka Polskie Mięso. Polska Smakuje.” Tegoroczna edycja kampanii pod hasłem “Pewne jest jedno. Polskie [...]
0 komentarzy

ONCOdekalog, czyli profilaktyka nowotworowa od kuchni

ONCOdekalog to pierwsza książka kucharska dedykowana profilaktyce onkologicznej. Celem projektu, który powstał dzięki współpracy fundacji Zostaw Swój Ślad oraz firmy Ardigen jest zwiększenie [...]
0 komentarzy

Ciasto piaskowe najlepsze

Ciasto piaskowe najlepsze Prosty przepis na piaskowiec jak u babci. Ciasto piaskowe najlepsze jakie możesz przygotować na weekend do popołudniowej kawy lub herbaty.  [...]
3 komentarze
Ukrainskie-kartoplanyky

Ukraińskie kartoplanyky

Ukraińskie kartoplanyky Przepis z książki O!Ukraina autorstwa Weroniki Marczuk. Ukraińskie kartoplanyky to odpowiednik polskich kotletów ziemniaczanych nadziewanych mięsem, ale równie popularne są z [...]
0 komentarzy

Wszystkie zalety pakowania próżniowego

Pakowanie próżniowe to nie tylko możliwość łatwego zapakowania potraw do gotowania sous vide. Dzięki odprowadzeniu powietrza z worka produkty można przechowywać do 5x [...]
0 komentarzy
Dieta pudełkowa - jakie są jej zalety

Dieta pudełkowa – jakie są jej zalety?

Chcesz się zdrowo odżywiać? Wybierz dietę pudełkową z dostawą do domu! W natłoku codziennych obowiązków ciężko znaleźć czas na samodzielne komponowanie zdrowych, pełnowartościowych [...]
0 komentarzy
Czy warto spróbować cateringu dietetycznego

Czy warto spróbować cateringu dietetycznego?

Jedzenie na mieście lub zamawianie gotowych dań z restauracji, często nie jest najzdrowszym wyborem. Domowe przygotowywanie posiłków wymaga czasu i chęci. Nie daje też [...]
0 komentarzy

Kawa gotowa do spożycia jako najszybciej rozwijający się segment

Kawowe trendy zawsze do pewnego stopnia odzwierciedlały styl życia ludzi i panującą modę. Nikogo, kto zdaje sobie sprawę z tego faktu nie zdziwi, [...]
0 komentarzy
chlebków z patelni

Mąka i woda – od najprostszych chlebków z patelni i wypieków w 15 minut do wyrafinowanego pieczywa

Sabina Francuz pokazuje, jak przejść drogę od najprostszych chlebków z patelni i wypieków w 15 minut do wyrafinowanego pieczywa. Opracowując przepisy do książki, [...]
0 komentarzy

Tokio kultowe przepisy

Maori Murota odczarowuje kuchnię japońską, czyniąc ją dostępną i zrozumiałą dla każdego, kto chce poznać rodzimą kulturę kulinarną autorki, jeść zdrowo i smacznie. [...]
0 komentarzy

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.